Veje og stier – fortove

Efteråret 2018 er benyttet til en grundig renovering af fortove i Ewalds Have – og dette er resultatet!

Grundejerforeningen RUNDINGSHOLM omfatter flere veje, der har fortove i den ene eller begge sider. De fleste steder er disse fortove flisebelagte og disse fliser nedbrydes over tid af bilkørsel, vejsalt, frost og andet.
Næsten hvert år renoverer vi en større eller mindre strækning hvor fliserne udskiftes og fortovene rettes op – i 2018 er det Ewalds Have, der har fået renoveret fortove.
Bestyrelsen vil igen afsætte et beløb på budget 2019 så renoveringen kan fortsætte.

Af hensyn til både helhedsindrykket og levetiden udskiftes samtlige fliser når et fortov renoveres – de optagne fliser er ofte ødelagt på begge sider men brugbare fliser er denne gang doneret tl Andelslandsbyen Nyvang, der selv afhenter fliserne og dermed sparer grundejerforeningen for bortkørsel.